Derfor kan et patient TV skabe værdi for din tandklinik

Du har nok set dem på sygehuset, hos din læge eller i detailhandlen. Skærme, der guider, informerer eller forsøger at sælge dig noget. Hos Kube&Co kalder vi det et patient TV til din tandklinik. Med andre ord er det en professionel skærm, der kan informere dine patienter i venteværelset på din tandklinik eller forbipasserende uden for klinikken. Patient TV’et tilpasses specifikt din klinik, så tandklinikkens logoer og farver går igen. På den måde skabes en genkendelse hos dine patienter, samtidig med at patient TV’et kan skabe opmærksomhed og nysgerrighed omkring din tandklinik.

Hvad kan et patient TV bruges til?

Du kan få et patient TV til både indendørs og udendørs brug. Det indendørs patient TV er typisk placeret i din tandkliniks venteværelse og kan skabe værdi for klinikken på to måder:

  • Du kan informere dine patienter om praktiske forhold på tandklinikken

  • Du kan underholde dine patienter og skabe nysgerrighed omkring din tandklinik

For det første, kan du informere dine patienter om eksempelvis tandbehandlinger, betalingsmuligheder og personale på tandklinikken – altså praktiske oplysninger, der gør besøget hos tandlægen lettere for dine patienter. Du kan også informere om klinikkens retningslinjer i forbindelse med Covid-19, der er aktuelle lige nu. En vejrudsigt, dato og ur er desuden en god service til dine patienter.

For det andet, kan patient TV’et være en nem måde at underholde dine patienter, mens de sidder i venteværelset. Måske sidder der en patient, der har tandlægeskræk eller en patient, der venter på en større rodbehandling … Ofte kan et patient TV være med til at distrahere patienterne fra deres nervøsitet – og på den måde, er der større mulighed for, at dine patienter får en behageligere oplevelse i tandlægestolen. 

Tiltræk nye patienter med et patient TV

Udover et patient TV i venteværelset på din tandklinik, kan du også med fordel anvende et udendørs patient TV. Dette kan benyttes til at promovere din tandklinik udadtil og skabe nysgerrighed hos forbipassende.

Det udendørs patient TV kan derfor være en måde at tiltrække nye patienter til din tandklinik. Er I specialister i Invislign? Har I gode anmeldelser på Trustpilot? Lægger I vægt på, at jeres klinik går op i miljøet og at være en grøn klinik? Brug et patient TV til at vise det frem! 

Få flere følgere på din kliniks facebook-side

Et patient TV kan ikke bare undeholde dine patienter. Det kan meget mere: 

  • Vise dine patienter dit aktivitetsfeed fra tandklinikkens facebook-side. Feedet opdateres automatisk i takt med, at der postes nye opslag på siden.

  • Fremvise videoer, der har relevans for patienterne i venteværelset. F.eks. er Sundhedsstyrelsens video med råd mod corona-smitte aktuel og oplagt lige nu.

  • Fremvise dato og ur som en service til dine patienter. Der kan ligeledes tilføjes et slide med vejrudsigten for netop den by, hvor din tandklinik er placeret.

  • Præsentere dine medarbejdere på tandklinikken – for at skabe et tættere forhold mellem dig, dine kollegaer og dine patienter.

  • Skabe nysgerrighed og motivation hos dine nuværende patienter og de, som ikke er patienter hos dig – endnu. 

Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til anvendelsen af et patient TV. Det kan formes efter netop din tandklinik, jeres kerneværdier og jeres specielle kompetencer inden for tandpleje.

Patient TV behøver ikke tage tid

En implementering af et eller flere patient TV på din klinik behøver ikke tage tid fra dig og dine patienter i tandlægestolen. Hos Kube Marketing hjælper vi dig med alt – lige fra bestilling af afspiller og skærme – til produktion og publikation af selve indholdet. Vi sørger for, at dit patient TV bliver leveret direkte på tandklinikken. Vi sørger også for, at du får hjælp til installationen, hvis du får behov for det. Slutligt designer vi selve præsentationen for dig og opdaterer den mindst én gang hvert halve år. 

Lyder det som noget for dig og din tandklinik? Kontakt os hos Kube Marketing på + 45 77 34 33 22. Vi står altid klar til en uforpligtende samtale. 

Skriv et svar