KALDER ALLE LEDIGE TANDPLEJERE OG TANDLÆGER

Er du en jobsøgende tandplejer eller tandlæge? Så læs med her.

Vi ved, at der ikke er så mange som dig. I der findes, er ofte koncentrerede i bestemte områder i landet – alt imens andre dele af landet længes efter jer.

Lad os tage dig med til nogle af de smukkeste egne i vores land. Hvis du kan lide smukke landskaber, at have marker som naboer eller måske Vesterhavet. Hvis du elsker natur og trænger til at komme væk fra byens ræs, vil det helt sikkert være noget for dig. Vi kan også nærmest garantere dig en stilling, hvis du sender en ansøgning afsted. I hvert fald såfremt du er motiveret, kvalificeret og stabil arbejdskraft.

For du er meget efterspurgt!

Hvordan ved vi det?

I vores daglige arbejde rekrutterer vi tandfagligt personale til klinikker i hele Danmark. Det er en process, vi nyder, selvom den nogle gange kan være ret svær. Især når det gælder bestemte områder i landet. Vi laver rekruttering til hele Danmark – også Danmarks udkantsområder. Specifikt i forbindelse med Danmarks udkant, tager vi ofte kreative løsninger i brug, for at finde en ledig til stillingen. 

En af de løsninger er at ringe til alle de omkringliggende tandlægeklinikker. Vi spørger dem om de har noget personale på deltid, som kunne tænke sig flere timer. Altså en dele-løsning. Men ofte får vi samme svar fra stort set alle klinikker. 

”Nej desværre, vi søger også selv personale og det har vi gjort i lang tid”

Få et arbejde i smukke omgivelser

Jeg kan måske lokke dig lidt, ved at fortælle, at de tyske grænsehandelspriser muligvis ikke vil være så langt fra din kommende bopæl, at du kommer til at bo omringet af blomstrende rapsmarker eller at du bliver så heldig at have Vesterhavet i baghaven?

Mange klinikker beliggende uden for Danmarks største byer mangler personale. Derfor kan DU få et arbejde. Du kan også få meget hus for pengene. Du kan få skøn natur. Du vil stadig have gode uddannelesmuligheder, hvis du flytter med børn. De fleste steder er ledighedsprocenten lav; så hvis du tager en partner med, er der gode muligheder for at din partner kan få et arbejde. 

Kunne du overveje at søge en stilling? Læs videre efter billederne.

Hvis du så meget som 10% overvejer, om en stilling i Danmarks udkant kunne være noget for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning og dit CV til rekruttering@kubeco.dk

Der er brug for din arbejdskraft uanset om du er erfaren eller nyuddannet, søger deltid eller fuldtid eller er tandlæge med eller uden jus. Tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Skriv et svar