KUBE & CO Danmarks første bureau for klinikdrift, økonomi og marketing

Din klinik fungerer bedst, når du kan fokusere på patientpleje …

Så resten tager vi os af!

Kube&Co er et bureau med stærke kompetencer og store ambitioner på din kliniks vegne. Vores mål er at lette hverdagen for dig mest muligt. Du ved alt om tænder, men i vores erfaring er det sjældent, at klinikpersonalet har tid eller lyst til at bruge energi på økonomi, marketing, HR eller administration. Vi tager hånd om din klinik, så du kan bruge din energi og tid på det allervigtigste: dine patienter.

Holdet bag Kube&Co var allerede i tæt kontakt med flere klinikker, hvor vi så et støt stigende behov for at få løst daglige administrative opgaver på en mere effektiv måde. Derfor samlede vi et team med eksperter på hver deres område, og baseret på vores vifte af kompetencer og erfaringer satte vi os for at finde de bedste løsninger. Vi ved, hvilke udfordringer du kan støde på i hverdagen, og med os får du en skræddersyet plan, der passer perfekt til din kliniks behov. Kube&Co giver dig finpudsede processer og stordriftsfordele, uden at du skal afgive ejerandele eller medbestemmelse til tredjepart.

Du kan vælge mellem vores produkter eller købe dem alle i en samlet pakke, så den endelige løsning passer perfekt til dig og din klinik.

Vil du også have en lettere hverdag og mere tid til dine patienter?
Ring eller skriv i dag og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din klinik.

Her er nogle af de klinikker vi hjælper