KALDER ALLE LEDIGE TANDPLEJERE OG TANDLÆGER

Er du en jobsøgende tandplejer eller tandlæge? Så læs med her.

Vi ved der ikke er så mange som dig. I der er findes er ofte koncentrerede i bestemte områder i landet – alt imens andre dele af landet længes efter jer.

Lad os tage dig med til en af de smukkeste egne i vores land. Hvis du kan lide et smukt, bakket landskab tæt på vandet, vil det helt sikkert være noget for dig. Vi kan også nærmest garantere dig en stilling, hvis du sender en ansøgning afsted. I hvert fald såfremt du er motiveret, kvalificeret og stabil arbejdskraft.

For du er meget efterspurgt!

Hvordan ved vi det?

I vores daglige arbejde rekrutterer jeg tandfagligt personale til klinikker i hele Danmark. Det er en process vi nyder, selvom den nogle gange kan være ret svær. Især når det gælder bestemte områder i landet. Lige nu laver vi en rekruttering til en klinik lidt uden for Sønderborg, og vi har taget kreative løsninger i brug, for at finde en ledig til stillingen.

En af de løsninger har været at ringe til alle de omkringliggende tandlægeklinikker. Vi har spurgt dem de har noget personale på deltid, som kunne tænke sig flere timer. Altså en dele-løsning. Men vi har fået det samme svar fra stort set alle klinikkerne.

”Nej desværre, vi søger også selv personale og det har vi gjort i lang tid”

Få et arbejde i smukke omgivelser

Jeg kan måske lokke dig lidt, ved at fortælle, at de tyske grænsehandelspriser ikke vil være så langt fra din kommende bopæl. Der er nemlig tale om det sydlige, naturskønne Sønderjylland.

Vi har talt med næsten alle 21 klinikker, der ligger i området. De mangler næsten alle personale. Men ikke nok med, at du kan få et arbejde. Du kan også få meget hus for pengene. Derudover er der gode uddannelsesmuligheder, hvis du flytter med børn, og den generelle ledighedsprocent er lav. Hvis du tager en partner med er der altså også gode muligheder for, at partneren kan få et arbejde.

Kunne du overveje at søge en stilling? Læs videre efter billederne.

Hvis du så meget som 10% overvejer, om en stilling i Sønderjylland kunne være noget for dig vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning og CV til rekruttering@kubeco.dk

Der er brug for din arbejdskraft uanset om du er erfaren eller nyuddannet, søger deltid eller fuld eller er tandlæge med eller uden jus. Tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Leave a Reply