fbpx

 

 

 

Skræddersyet løsning til din tandklinik 

Kube Klinikdrift

Er du en privat tandklinik, som godt kunne tænke dig de samme stordriftsfordele og rabatter som kæderne har? Kube Klinikdrift har løsningen. Vi tager os af de administrative opgaver på klinikken samtidig med, at du kan nyde godt af vores store rabatter. Læs mere her.

Kube Økonomi

Med kun ét klik får du adgang til din kliniks økonomi og nøgletal. Du får det bedste overblik og dermed de optimale rammer for klinikkens fremtidige drift. Du slipper for at sidde med det kedelige bogholder-arbejde, løn kørslerne og ferieregnskabet. Det klarer vi nemlig for dig. Læs mere her.

Kube Marketing 

Du er udmærket klar over, at det er nødvendigt nu til dags, at være synlig online. Hvordan laver og vedligeholder man en hjemmeside? Hvordan bliver du oprettet på Facebook? Kube Marketing klarer alt din online marketing. Vi laver alt lige fra hjemmesider til pressemeddelelser. Vi sørger for din klinik er det attraktive valg for nuværende og fremtidige patienter. Læs mere her.

“Jeg arbejder hos en tandlæge i Maribo, og vi bruger Kube & co. Det er dejligt at have hjælp til bogføring og andet regnskab. De er altid søde og flinke til at hjælpe, hvis jeg har spørgsmål.”

“Medarbejderne hos er altid meget søde og hjælpsomme. De besvarer vores opkald eller e-mail hurtigt”

Call Now Button