fbpx

Kube&Co produktpakker

Udover de tre abonnementsmuligher Klinikdrift, Økonomi og Marketing, tilbyder Kube&Co. fire tilkøbsmuligheder, der hver især løser problematikker på klinikker.
Alle produktløsninger bliver selvfølgelig skræddersyet til din klinik.

Hvordan man overtager en klinik

Kube Opstart hjælper din klinik med alle de små opgaver, der kræves i forbindelse med klinikstart eller -overtagelse. Vi har bred erfaring med både at starte og overtage klinikker, og dermed sørger vi for, at der er tænkt på alt, så din klinik er klar til start.

lønkørsel løn til klinik personale

Kube Økonomis lønkørselsmodul hjælper dig med at styre udbetaling af løn, feriepenge og pension til dig og dine ansatte. Kube sørger for, at der er løn til tiden, og du kan slappe af og vide dig sikker på, at du undgår surt personale.

rekruttering af sundhedspersonale

Har du svært ved at tiltrække dygtigt personale til din klinik? Med Kube Klinikdrifts tilkøbsmodul af rekruttering får du mulighed for at vælge mellem det bedst kvalificerede sundhedspersonale i Danmark.

tv til klinikkers venteværelse

Giv dine patienter en god oplevelse i venteværelset og et professionelt førstehåndsindtryk med Kube Patient TV. Vi skræddersyer en online TV-præsentation til din kliniks venteværelse og sørger for drift og vedligeholdelse.

Call Now Button