fbpx

Kube Patient TV

Lad dine patienter få en god venteoplevelse

Med Kube Patient TV kan du tilbyde dine patienter både underholdende information og praktisk information. Så er de både informeret om hvem I er, og de er underholdt, indtil det bliver deres tur.

Underhold og informer

Hvad præsentationen skal indeholde, er helt op til dig, men vores anbefaling er en blanding af generel underholdende information om tænder og tandlægebranchen, samt en præsentation af jeres klinik og personale.

Giv et godt førstehåndsindtryk

Du får en flot og skræddersyet præsentation af din klinik, så dine patienter både ved, hvad de kan forvente sig på din klinik, og hvem jeres personale er.

Hvordan fungerer Kube Patient TV?

Design af præsentation

Vi sørger for en flot præsentation af jeres klinik og team, samt information om tandlægebranchen, sygdomme og behandlinger. Derudover vil der være de seneste nyheder og en vejrudsigt.

Installation

Du kan vælge at sørge for det hele selv, hvis du har fingrene godt skruet på eller kender en, der har. Hvis du har brug for hjælp med bestilling af udstyr og installation, så finder vi en god løsning sammen.

Hvor ofte skal din præsentation opdateres?

Din præsentation kommer til at indeholde grundelementer som din kliniks personale, behandlinger og lignende. Samtidig bliver der løbende tilføjet nyt indhold, og der bliver også hentet nyheder og vejrudsigt ind. Hvis du har ønsker til ændringer i din præsentation, er vi blot et opkald eller en mail væk.

Ønsker du at give dine patiente  en god oplevelse

Lad os tage en uforpligtende samtale

Call Now Button