KUBE Fordelsklub

Tid til forkælelse

Kube Fordelsklub

Vil du også gerne forkæle dig selv og dine kollegaer? Med Kube Fordelsklub får du og dine kollegaer adgang til fordelagtige rabatter på forskellige, kulturelle oplevelser. Spar penge på biografture, koncerter, teatre, ferier og meget mere. Hver medarbejder på klinikken får sin egen personlige adgang, så de kan surfe rundt blandt de 100+ forskellige oplevelser. Billetterne til begivenheder købes direkte på hjemmesiden. Der er support til rådighed både telefonisk og pr. e-mail, så du som klinikejer ikke får en yderligere administrationsbyrde.

Læs mere om vores andre produkter

bøger og solbriller

Personalet på klinikken er dem, der får det hele til at hænge sammen. De er drivkraften der sørger for, at klingerne altid kører. Den ene medarbejder er lige så vigtig som den anden. Det hverken kan eller bør man undervurdere. Men hvordan viser man, at man virkelig sætter pris på sit personale?

Vi tilbyder Kube Fordelsklub. Det er 100% administrationsfrit for dig, og der er noget for enhver smag. Dine medarbejdere får over 500 forskellige fordelstilbud, som de frit kan vælge mellem. Det kan eksempelvis være rabatter på sport, film, rejser, kulturoplevelser, wellness, vin og mad, comedy, musik og meget mere. 

Kube Fordelsklub koster kun 149 kr. i måneden, uanset hvor mange ansatte du har

Alle dine medarbejdere kan nyde godt af rabatterne for kun 149 kr. om måneden. Rabatterne på de forskellige oplevelser of begivenheder ligger typisk mellem 20-50%. Man kan bruge fordelstilbuddene sammen med sin familie, venner og kollegaer. Man har sågar den mulighed, at man kan give billetter videre i gave.

Vi har lavet et produktblad, hvor du kan læse mere om Kube Fordelsklub. Klik på billedet for at læse mere.

Administrationsfrit for klinikejeren

En af Kube&Co mest grundlæggende værdier er, at vi gerne vil gøre hverdagen lettere for landets tandlægeklinikker. Vi vil gerne fjerne de administrative byrder, når det er muligt, og dermed hjælpe med at skabe mere tid til patientpleje.  Derfor er Kube Fordelsklub selvfølgelig 100% administrationsfrit for klinikejeren. 

Vi sørger for, at alle klinikkens medarbejdere får en personlig adgangskode. Hvis de har nogen problemer, er der kundesupport til rådighed, både via telefon og e-mail. Det eneste du skal gøre er at informere os om, at du gerne vil have Kube Fordelsklub, og så tager vi os af resten. 

Men vi må jo ikke tage i biografen i disse corona-tider?

Fortvivl ikke. Der er sørget for mange gode tilbud og fordele som også kan bruges i disse tider. Lige nu kan man spare op til 75% på spil (familiespil, puslespil, quizspil, børnespil og meget mere). Der er også meget at spare på e-bøger og lydbøger. Man kan også tage en sommerhustur i Danmark til fordelagtige priser.